Ondernemers moeten kunnen beleverd worden via de groothandel. Via deze B2B pagina willen we de Tongerse groothandel een platform aanbieden

Braletz

Produkten voor hygiëne


Erik laat weten dat er nog voldoende voorraad is van handschoenen, handzepen, toiletpapier, ... Hij werkte een eenvoudige procedure uit om online te bestellen.

RAJA

Verpakkingsmaterialen


RAJA België (gevestigd in Tongeren) staat ook nog steeds klaar voor alle ondernemers die op zoek zijn naar materiaal van een groothandel. We proberen zoals steeds in 24 uur te leveren.

Naast verpakkingen voor alle webshops hebben we ook een gamma hygiëne dat momenteel zeker van pas kan komen.

RUNE CERACON

Promotiematerialen


Binnenkort gaat je zaak terug open! Om je te helpen met het beschermen van je klanten en medewerkers, helpen we je de gepaste maatregelen te nemen. Graag  bekijken we even samen of we gepersonaliseerde vloerstickers, vlaggen, spandoeken, roll-up banners, ... kunnen maken. Ook spatschermen in verschillende afmetingen bieden we u graag mee aan. Contacteer me via mobiel en of mail. GSM 32 477 577 146 of mail naar: r.nelissen@runeceracon.com


Lumotronic

VERDELER VAN LED VERLICHTING EN ELEKTRONISCHE COMPONENTEN


 

Lumotronic is gelegen op Prinsenweg 9 bus 7 te Tongeren en werd in 1993 opgericht als internationale verdeler van elektronische componenten voor de industrie.
Daarnaast is het bedrijf zich gaan specialiseren als internationale verdeler van exclusieve hoogwaardige LED verlichting.
Voor al U verlichtingsprojecten kan U bij ons terecht.
Wij blijven bereikbaar op sales@lumotronic.eu of telefonische 012/231031